fredag, mai 13, 2005

Hat

Russen. Det irriterar meg. Eg kjenner at det stramar seg i magen berre eg ser russen. Det er ikkje den menige russen som plagar meg, men den som er ute på tull og vondskap. Det være seg alt i frå vassballongar og vassgevær til egg og mjøl. Eg vert svett i hendene berre ved tanken. IDIOTAR! Kvifor i all verda skal dei herja med folk og plaga unskyldige sivile?! Eg kan sjå at det er morosamt dersom det er konfliktar russen seg i mellom. Men kor ofte lar ikkje desse små drittrussane seg rive med, og skvettar litt på dei stakkarane som tilfeldigvis går på sida av det eigentlege offeret? Kor ofte er det ikkje at svimerussen, ofte i bakrus, bommar totalt på det han siktar på og treff ei mor med eit spebarn på fanget?!

Og så er det desse evindelege knutane... Off (det er norsk og er eit uttrykk ein brukar dersom ein er oppgitt eller skuffa. Forfedeleg å måtte forklare dette ordet, men i dagens anglofiserte verd må det truleg til for å ikkje bli missforstått). Dersom du ikkje tør å gå 50 gonger opp og ned ei rulletrapp i sivilt, då er det berre ynkeleg å gjere det fordi russedressen legitimerar å tøffe seg på denne måten. Eller å bjeffe i 5 min framfor hundemate. Hendelse! For å ikkje nemne det å bite folk i leggjen! Kunne klikka av mindre! Og så har du desse rundane i rundkjøyringa.

Kva med å bruke russetida konstruktivt. La det no heller gå sport i å gjera gode gjerningar. Kven samlar inn mest pengar til eit veldedig formål (tusenlapp knytta i hyssinga)? Vaske huset for mor (vaskefille i huå), ta oppvasken sju dagar på rappen (oppvaskkost i hatten), handle mat for ei veke (Rema pose i toppen) eller vaske bilen til naboen (dekk på hovudet)? Lista kunne vore mykje lengre, men av di ingen kjem til å gjere dette stoppar eg mendan leiken framleis ikkje slit meg ut.

Leitar ein på nettet tar det ikkje lang tid før russen står i sentrum.

Dritt russ.

11 Kommentarar:

Anonymous Anonym said...

homo! :)

-gullars.

15 mai, 2005 22:01  
Blogger 15. Johannessen said...

Kva var det som fekk deg til å trekkje den slutninga? Du må være ei kreativ sjel.

15 mai, 2005 22:54  
Anonymous Anonym said...

Hører du meg der oppe??

Har nettopp lest innlegget, og tru det eller ei, du er det nærmaste du kommer en komplett tulling. Landsviker!! Var du i militæret?? NEI! Tilbake til russen; du er en tulling som ikke har peiling! Sånn e det med den saken! I tillegg så er du ganske høg. En annen ting er at du alltid skal snylte fotballsko, som en eller annen fattig gategutt i Afrika har laget. Har du noen gang tenkt på det? Når vi først er inne på det, fotball: har Norge, om ikke verden, sett en dårligere defensive midtbanespiller? Når du var liten,(ikke liten i ordets rette forstand, men mindre enn du er nå!!!)så spilte du forsvar. Bak på banen hadde du godt oversikt og skjelte og smelte på alle som ikke gjorde jobben, spesielt de som spilte midtbane, husker du det? Jeg har snakket med flere av de ramma spillerene som alle har en felles oppfatning; alt du gjorde var å skrike og vente på at ballen traff hodet ditt!! Patetisk. En av spillerene anklager ditt inntog som brynespiller på midten av 90-tallet som en direkte konsekvens av at en karriere med damer, raske biler og penger rett og slett gikk i vasken!! En annen sier og han ble mer opptatt av shopping og dermed fikk fotballen andrepri.
I morgen er det 17.mai; en gledens dag. Men jeg klarer likevel ikke glede meg når jeg vet at personer som deg går rundt og slenger stygge blikk og klager på alle som legger alt til rette for deg!!! Din selvopptatte skyskraper!!!
Forventer svar snarest!!
PS. Tar forbehold om skrivefeil, ta kontakt dersom det skulle oppstå misforståelser. På forhånd takk!!!

17 mai, 2005 00:17  
Blogger 15. Johannessen said...

Hold kjeft. Pass deg eller så kastar eg deg i sjøen og så sit du der med rust i denne metall nasa di!

17 mai, 2005 12:48  
Anonymous Anonym said...

Hei Steinar Johannesen

La oss vær litt profesjonelle her. Driver med reklame for ulike bloggere i oslo området, og har merket meg "du og dines" flittige blogging. Men denne formen for diskusjoner er ikke akseptabel!! Dersom du skal forsette å drive med blogging bør du i det minste holde kommunikasjonen til "postere" til et minimum. Likevel må det sies at du skriver meget bra, og slike blogge sider er meget interessante. Dersom du ønsker å spre dine meninger for flere er det sterkt ønskelig! Minner om du kan trekke deg når som helst. Viss du ønsker å ta kontakt så ring 40851296 og spør etter Kristian Endresen.

Mvh

"Blog for life"

0251 OSLO
Ruseløkkveien 17B

18 mai, 2005 20:48  
Anonymous Anonym said...

Hey!!!
Nå må du ikkje dra adle øve en kam!
Tryggheimsrussen har samla inn 400 000 krone te et misjonsprosjekt i Etiopia. Det står det respekt av!

25 mai, 2005 00:15  
Blogger 15. Johannessen said...

Godt poeng. Det er heller ikkje den russen som bidreg med noko godt eg hatar, men dei som berre driv med destruktive aktivitetar!

25 mai, 2005 13:55  
Anonymous Anonym said...

Ikkje klag på alle russane da idiot. d e jo kun någen så sprute vann å sånt!
Dessuten e kje "bjeffeknuten" på 5 minuttar, d e opp t den enkelte russ kor lenge d ska bjeffas!!
forresten e d kje knute lenger å kjøra i ein rundkjøring, men OVERNATTING derimot....

08 mars, 2006 11:33  
Anonymous Anonym said...

Well done!
[url=http://ocelsymz.com/acoh/uemv.html]My homepage[/url] | [url=http://pbfcjsin.com/acvn/fgqo.html]Cool site[/url]

27 september, 2006 09:02  
Anonymous Anonym said...

Thank you!
My homepage | Please visit

27 september, 2006 09:03  
Anonymous Anonym said...

Thank you!
http://ocelsymz.com/acoh/uemv.html | http://drkqkdhj.com/ugbt/shhe.html

27 september, 2006 09:03  

Legg inn en kommentar

<< Home