lørdag, mai 28, 2005

Siger!

Sist eg skriev noko om Klebe var rett før heime kampen mot Ulf Sandnes. Då denne kampen enda med 3-4 til Ulf, forbigår eg heile kampen i tyssna. Særleg fordi Johannessen var innvolvert i alle Klede sine baklengsmål, ikkje minst det siste, to min på overtid.

Då det er eg som skriv vel eg å rette fokus på kampen som vart spelt i går. Den gjekk på voll, mot..., ja nettopp Voll IL. Kampen var både eit toppoppgjer og lokaderby, så rammene rundt kampen var fine. Skuffande var det då at det berre var 20 tilskodarar, inkludert begge lag sin resevebenk og trenarar. Unge Nese skulle vera toastmaster i mora sin 50 års dag, så han var ikkje med. Synd, for Klebe kunne verkeleg hatt bruk for ein resurs som han denne kampen.

15. Johannessen fekk utruleg nok starte denne gongen og, noko som truleg ikkje var grunna innsatsen i kampen før. Denne gongen gjekk det litt betre og 15. Johannesen var ikkje innvolvert i nokon av måla, verken den eine eller andre vegen. I første omgang kjørde VOll over Klebe. I andre omgang var rollene snudd. Det gledelege var at Klebe, trass sterk motstand i frå Voll og i andre omgang, klarde å hale sigeren i land, to minutt før slutt. Ballen blei satt i mål av Alf E. Stokka, etter godt forarbeid at Arne Eigil Aksnes. Neste kamp er 6/6-05 heime mot Mastra. Vel møtt

6 Kommentarar:

Blogger Pappa Karlsen said...

må bare tipse deg om at www.startsiden.no er ute i ny utgave: www.startsida.no ,men du har vel sansynligvis fått med deg ette for lenge siden..

29 mai, 2005 20:19  
Blogger Marge said...

Heia Voll! Når eg e heima går eg alltid på kampane deiras, og e den ivrigaste teskuaren!! :-<

29 mai, 2005 22:10  
Anonymous Anonym said...

Liker det du skriver, du virker som en ordentlig "god kar". Savner å ha deg i armkroken min ;)

Hilsen Kristin

http://www.svkristin.no/bloger/

30 mai, 2005 02:56  
Anonymous Anonym said...

Thank you!
[url=http://djlheqii.com/uara/qoju.html]My homepage[/url] | [url=http://wssqliyf.com/ukyl/ndug.html]Cool site[/url]

13 november, 2006 14:28  
Anonymous Anonym said...

Nice site!
My homepage | Please visit

13 november, 2006 14:28  
Anonymous Anonym said...

Well done!
http://djlheqii.com/uara/qoju.html | http://vkqiuvew.com/hfhu/mlba.html

13 november, 2006 14:29  

Legg inn en kommentar

<< Home